تجهیز کارگاه های عمرانی با خرید کانکس
زمان مطالعه: 5 دقیقه
تجهیز کارگاه عمرانی از لحاظ استقرار پرسنل کارگاه از سری مشکلات اولیه به هنگام شروع به کار کارگاه است. اگر دغدغه ها و مشکلات ساخت سازه ی آجری را پشت سر بگذاریم به روش تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس می رسیم که مزایای فوق العاده ای برای صاحبان پروژه به ارمغان می آورد.
تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس
برخی از عملیات عمرانی و کارگاهی که از مرکز شهر فاصله بسیاری دارند نیازمند تجهیزاتی به جهت استقرار کارکنان پروژه است. ایجاد محل استقرار و استراحت برای تمامی کارکنان یکی از مشکلات بزرگ به شمار می آید. ساخت مکان و یا چند اتاق کوچک با بکارگیری مصالح ساختمانی نه تنها مقرون به صرفه اقتصادی نیست بلکه ساخت آن زمان زیادی می برد و پس از ساخت آن نیز مدتی طول می کشد تا به مرحله ی بهره برداری برسد. از این رو تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس پیشنهاد می شود که هیچ کدام از این مشکلات را شامل نمی شود. تجهیز کارگاه با کانکس در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد و از هر لحاظ نسبت به اتاقک های آجری ایده آل است.
چرا کانکس برای تجهیز کارگاه عمرانی توصیه می شود؟
تهیه مکان استقرار و تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس از هر لحاظ ایده آل است و هیچ یک از مشکلات ساخت سازه ی آجری یا بلوکی را ندارد. از طرفی شرکت های عمرانی و ساختمانی در پروژه های مختلف و در مکان های مختلفی فعالیت می کنند ، از این رو امکان جا به جایی کانکس ها از محلی به محلی دیگر میسر است. جا به جایی سریع و فوری از اسراف وقت و هزینه جلوگیری می کند. استفاده از کانکس ها مزیت دیگری نیز دارد. استقرار کارگر ها و مهندس های عمرانی در محل پروژه سبب می شود که کارگاه تا دیروقت به تکمیل پروژه بپردازند و صبح هنگام در محل پروژه حاضر باشند. کانکس ها برای انبار انواع مصالح، ابزار آلات و مدارک نیز مناسب هستند چرا که هیچ گونه رطوبتی به داخل راه نمی دهند و ضد سرقت نیز هستند. برخی از کانکس های کارگاهی مجهز به آبدارخانه ، سرویس بهداشتی ، حمام ، انواع اتاق ها و اتاق بایگانی نیز هستند.
مزایای کانکس کارگاهی
تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس مزایای بسیاری دارد که سبب شده است رقیب سرسختی برای بنا های آجری باشد. از مزایای تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس می توان به این موارد اشاره کرد:
1- سرعت در بهره برداری :
تجهیز محل سکونت با استفاده از کانکس در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد.
2- قابلیت جابجا کردن کانکس :
می توان در طول پروژه محل کانکس ها را بار ها تغییر داد و یا به پروژه ای دیگر انتقال داد.
3- ضد زلزله بودن :
کانکس ها در برابر هر گونه ارتعاش مانند زلزله و یا فشار های خارجی بسیار مقاوم هستند.
4- جلوه زیبا :
کانکس ها ظاهر و داخلی زیبا دارند و مانند بنای آجری نیاز به گچ کاری ندارند.
5- مقرون به صرفه ی اقتصادی :
انتخاب کانکس کارگاهی به جهت تجهیز کارگاه های عمرانی از دو جهت مقرون به صرفه اقتصادی است. هم سبب عدم هزینه برای مصالح ساختمانی و هم باعث عدم پرداخت دستمزد به کارگر ها جهت ساخت اتاقک های کارگاه می شود.
6- عایق تبادل انرژی :
دیواره ی کانکس ها به نحوی ساخته می شود که از درز گرما و سرما هم از داخل به بیرون و هم از بیرون به داخل جلوگیری می کند.
7- کارآمدی:
کانکس ها کارایی متفاوتی از انباری گرفته تا دفتر مهندسین دارند.
انواع کانکس کارگاهی
کانکس های کارگاهی به جهت تجهیز کارگاه انواع متفاوتی دارند که هر یک از آنها متناسب با نیاز کارگاه عمرانی انتخاب و تهیه می شود. انواع کانکس کارگاهی عبارتند از :
1- کانکس کارگاهی سنگین
کانکس کارگاهی سنگین نوعی سازه ی فلزی است. این سازه ی فلزی با بکارگیری مصالح با کیفیت ساخته می شود که عمده مصالح بکار گرفته شده در ساخت آن آهن آلات سنگین با کیفیت است از این رو به آن کانکس کارگاهی سنگین گفته می شود. کانکس های کارگاهی سنگین نسبت به سایر کانکس ها مقاومت بالایی دارند و از هر لحاظ برتر هستند. تهیه و انتخاب این کانکس ها برای شرکت هایی توصیه می شود که محیط کارگاه آن ها ثابت است و یا اغلب فعالیت آن ها در خارج از شهر است. تهیه ی این کانکس از هزینه ی دوباره جلوگیری می کند.
2- کانکس کارگاهی سبک
کانکس کارگاهی سبک نسبت به کانکس کارگاهی سنگین وزن و هزینه ی کمتری دارد و برای پروژه هایی با مدت محدود مناسب است. از آنجایی که کانکس ها پس از خرید به عنوان کانکس دست دوم به فروش می رسد خرید کانکس کارگاهی سبک پیشنهاد می شود. کانکس های کارگاهی تا 2 سال به خوبی قابل بهره برداری هستند و پس از گذشت 2 سال ممکن است برخی ناکارآمدی هایی در آن بروز دهد برای مثال ممکن است زنگ بزند و یا در جابجایی های مختلف به بدنه ی آن آسیبی برسد.
3- کانکس کارگاهی ساندویچ پانل
تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس ساندویچ پانل نیز میسر است. این نوع از کانکس برای پروژه هایی مناسب است که در محیط های خیلی سرد و یا خیلی گرم اجرا می شوند. جداره ی این کانکس ها مانند یخچال سرد است و گرمای ی بیرون را به داخل کانکس راه نمی دهد. از آن طرف کانکس ها در صورت روشن بودن بخاری در داخل کانکس، گرمای درون را نیز به خارج راه نمی دهند. این کانکس ها وزن سبک و طول عمر بسیار بالایی دارند و در برابر هر نوع شرایط جوی مقاومند.
انواع روش های تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس
تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس با دو روش مختلف امکان پذیر است:
روش اول :
روش اول ساختن سازه ای بزرگ و یکپارچه مانند ساختمان است. ساخت این نوع از کانکس کارگاهی در محل صورت می گیرد و امکان جا به جایی ندارد. این مزایای تجهیز کارگاه با این روش را می توان به یکپارچگی ساختمان و دسترسی سریع به سایر نقاط آن اشاره کرد. سازه یکپارچه امنیت بیشتری نیز دارد.
روش دوم :
روش دوم آن است که هر یک از اجزای ساختمانی کارگاه مانند سرویس بهداشتی و یا آشپزخانه در گوشه ی دلخواه کارگاه گذارده شود. در این روش از کانکس های پیش ساخته بهره گرفته می شود. از مزایای این روش امکان جا به جایی کانکس ها و از معایب آن می توان به عدم دسترسی سریع به سایر قسمت ها اشاره کرد.
خرید کانکس کارگاهی متناسب با نیاز کارگاه
قبل از خرید و تجهیز کارگاه عمرانی با کانکس نسبت به انواع و مدل ها و روش های تجهیز کارگاه با بکارگیری کانکس اطلاعات کافی داشته باشید تا دچار پرداخت هزینه ی مجدد نشوید. توجه و دقت به ابعاد کانکس و تعداد نیروی انسانی در کارگاه نیز الزامی است. فضای ناکافی سبب ناکارآمدی و نارضایتی پرسنل می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سفارش کانکس فروشگاهی و اطلاع از قیمت کانکس و قیمت کانتینر می توانید با کارشناسان دپو کانتین در قسمت تماس با ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی نمایند.